Zoeken

Het Corona-virus, de vleermuis en Skype-coaching

Het Corona-virus zet alles op zijn kop: Ouders moeten verplicht thuis werken. Kinderen krijgen plots thuisonderwijs. Beroepsgroepen die onlangs nog op het Malieveld aan het demonstreren waren voor broodnodige erkenning blijken bij nader inzien cruciaal te zijn. Vliegen, uit eten of gezellig naar een cafeetje mag niet meer. De –ongekende, wezensvreemde en noodzakelijk- veranderingen en beperkingen gaan maar door. Wie dit eind 2019 voorspeld zou hebben, zou meewarig hoofdschuddend bekeken zijn: Die spoort niet.


In mijn zoektocht naar het ontstaan van en poging tot begrijpen van het Corona-virus, viel het mij op dat het afkomstig is van een vleermuis. Symbolisch gezien staat een vleermuis voor wedergeboorte. Het virus zet alles op zijn kop, de vleermuis hangt op zijn kop. Dit is ook de positie waarin een baby geboren wordt. Doordat alles op zijn kop staat, word je gedwongen jezelf opnieuw uit te vinden en word je als het ware opnieuw geboren uit je vroegere zelf. Is het tijd om oude gewoontes en patronen los te laten. Om angsten en blokkades onder ogen te zien en aan te pakken. Geen eenvoudige opgave.


Voor wie:

Iedereen die van zich af wil praten, hulp nodig heeft om de zaken op een rij te zetten en/of meer inzicht te krijgen in wat deze periode voor jou persoonlijk op zou kunnen leveren. Want een verplichte periode van rust en bezinning hoeft niet alleen beperkingen op te leveren. Het kan juist ook bevrijdend werken.

De vleermuis is niet voor niets het enige zoogdier met vleugels.


Sessie:

1 uur


Kosten:

€77,77 incl. BTW per sessie.

(mochten deze kosten een probleem opleveren, informeer dan even wat de mogelijkheden zijn)


Interesse?

Stuur een mail naar info@raafels.nl en geef aan wat je voorkeursdata/tijden zijn. Op maandag en woensdag zijn de avonden ook beschikbaar. Maak €77,77 over naar Raafels, NL12 INGB 000 606 17 22 (je betaalt vooraf zodat ik zeker weet dat ik alleen serieuze aanvragen krijg). Zodra dat binnen is stuur ik je een afspraakbevestiging en een factuur.


Tot ziens, Jasja


39 keer bekeken

Copyright © 2018 Jasja van den Brink

|               Privacyverklaring               |

Algemene Voorwaarden

  • LinkedIn
  • Twitter